IM000917.JPG IM000916.JPG IM000912.JPG IM000910.JPG IM000918.JPG

VAN DER SPEK AUTO'S

Mr. Lallemanstraat 131 
2841 CC Moordrecht

Tel.: 0182 - 372 465
Fax: 0182 - 370 452
​Email: info@
vanderspekautos.nl

LPG INBOUW

LPG G3 inbouwen & Autogas inbouwen
Wij staan voor professionele inbouw van LPG G3-systemen.We werken met een klein team van specialisten, dat door de erkende leveranciers. van LPG G3-systemen is opgeleid om u met raad en daad bij te staan. Moderne apparatuur, beantwoordend aan de jongste technologische ontwikkeling in de auto-industrie, staat ons hierbij ter beschikking.Onze beproefde autogas inbouw werkmethode staat borg voor kwaliteit van het afgeleverde product.

LPG inbouwen een vak apart.

Rekening houdend met uw wensen dragen wij zo bij aan het succes van autogas. Iedere dag opnieuw. Rijden op autogas is een schone maar soms ook complexe zaak. Onze specialisten hebben de informatie en know-how over de totale LPG-markt in huis.Niet in de laatste plaats door nauwe contacten met leveranciers van LPG G3-systemen.

Autogas inbouwen dat laat je over aan een vakman. Van der Spek Auto's b.v. specialist in LPG G3 inbouwen.

 

Complexe zaken worden daardoor overzichtelijk en inspelen op veranderingen verloopt probleemloos.

Flexibel werken èn kwaliteit afleveren is dan ook de normaalste zaak van de wereld. Immers, ons team verstaat het vak. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Of het nu gaat om installatie of onderhoud van het LPG-systeem, we maken geen onderscheid in grote wagenparken of de individuele autobezitter.

Onze gemotiveerde autogas inbouw specialisten analyseren zorgvuldig de kwaliteiten van de auto en de wensen van de berijder.